marți, 5 iunie 2018

”Vom apela la instanţele de afară”

Juristul CSA Steaua - UM 02301, Florin Talpan, a anunțat astazi faptul că a depus un memoriu la Comisia de Disciplină a FRF, în care contestă dreptul de joc al unor fotbalişti de la Academia Rapid, în partida cu gruparea militară.
" Am depus o contestaţie la Comisia de Disciplină, care va fi judecată în cursul zilei de mâine şi sunt convins că vom promova în Liga 3. 
Am contestat folosirea celor cinci jucători care nu aveau drept de joc. 
Trebuia şi noi, CSA Steaua, să luăm vreo cinci jucători de la alte echipe şi să-i aducem în ultimele jocuri să joace pentru CSA Steaua”, a declarat Talpan, conform, news.ro.

”În mod sigur vom câştiga această contestaţie, pentru că sunt probe foarte solide şi nu vreau să concep alt rezultat. Dacă nu se va ajunge la un rezultat în ţară, vom apela la instanţele de afară”, a mai spus Talpan, care este prezent la meciul amical România – Finlanda de la Ploiești.

Florentino Pérez, Josep Maria Bartomeu sau Nasser Al-Khelaifi au motive serioase de a tremura in privinta participarii in editiile viitoare ale La Liga si Ligue 1.
Utilizarea unor jucatori precum Bale, CR7, Messi, Neymar sau Cavani impotriva jocurilor viitoare, ce vor fi sustinute de catre csa, este cu siguranta una ilegala.
Fotbalul mondial este in real pericol.

Acest editorial este un pamflet.
La fel precum activitatea dnului Talpan. 
Activitate sustinuta de fiece contribuabil onest.
Permiteti-mi sa ma indoiesc de faptul ca in proiectia bugetara a Apărării au fost prevazute in 2017 procesele si contestarile duse pana la absurd. 
In 2018.
Nu ne-ar mira ca linia frontului sa se mute la TAS.

FzR!!