marți, 12 iunie 2018

"Am repus Rapidul pe şine"

Lichidatorul Rapidului, Mihai Florea, a confirmat faptul că brandul Rapid a fost cumpărat de societatea FC R Bucureşti, la sedinţa cu numărul 19, în cadrul căreia societatea a plătit 406.800 de euro plus TVA. 

" Era de aşteptat să se întâmple acest lucru până la urmă. A participat un singur ofertant, FC R Bucureşti, care a oferit preţul de pornire al licitaţiei şi a fost declarat câştigător. 
Acest lucru presupune foarte mult pentru suporteri, SC Fotbal Club R Bucureşti are intenţia să fie continuatorul Rapidului. 
Marca îţi oferă numele, culorile şi, eventual, şi palmaresul acestora"a declarat lichidatorul Rapidului, pentru DigiSport. 
Lucrurile par că s-au aşezat la Rapid, după ce societatea a cumpărat brandul: 
" Palmaresul este al echipei, al ultimei entităţi care a susţinut echipa. 
Nu se poate face o divizare, din punctul meu de vedere. Palmaresul era deţinut de FC Rapid Bucureşti, aflată în faliment. 
Nu ar avea logică să fie împărţit palmaresul între foştii acţionari. 
S-a plătit 10%, restul într-un anumit termen. 
Nu e făcută nicio plată de la Primărie, ci din contul Asociaţiei. 
Am repus Rapidul pe şine. 
Sper să fie şi direcţia cea bună şi să revină unde îi este locul, în elita fotbalului românesc. 
M-am făcut şi eu un pic rapidist", a mai spus Mihai Florea.
sursa:prosport.ro
Atunci cand gadele afirma " M-am făcut şi eu un pic rapidist ", Iubirea devine inteleasa pana si de cei mai cumpliti vrajmasi.
Desi ne asteptam la o ofensiva "flamanda" din partea celor (doi!) de la AFC, tot mai evident este faptul ca Rapidul este din nou pe şine.
Drum bun!!
Chiar suntem cei mai puternici de pe pamant....
FzR!!