vineri, 22 iunie 2018

SHOW SUD-AMERICAN.

Anuntul nu este unul contradictoriu cu rezultatul de aseara.
Este o invitatie pentru toti rapidistii de pe toate continentele.
La sarbatoarea noastra.
Si a Rapidului.
La fel precum peruanii, nu exista si nu va exista bucurie mai mare de a sustine Rapidul din suflet si din teren.
Urmare a ultimelor statistici cel mai probabil suntem cu putin mai multi decat islandezii, deci ramanem in exemplu de atasament si pasiune.
HUH, HUH, HUH!!
Dupa framantarile insolventei, in care am devenit specialisti in planuri de reorganizare, nenorocierea falimentului si  licitatiile brandului, am descoperit cel mai mare adevar al vietii.
Echipa este acolo unde sunt suporterii.
Cu dragostea, lacrimile si sperantele lor.
De generatii.
Toate acestea nu pot da faliment.
Si nu pot fi furate prin inginerii financiare.
Ne pot fi contestate contractele, dar nu si continuitatea.
Sportiva si de suflet.
 
Conform academia.ro, sâmbătă, 23 iunie, Rapid încheie sezonul 2017/2018, cu returul meciului de baraj pentru promovare, împotriva celor de la AFC Singureni.
După 7-0, în tur, Rapid promite spectacol pe teren, fiind la doar patru goluri distanță de borna 200 de goluri, marcate în acest sezon, însă show-ul va fi total, deoarece vom serba și ziua Rapidului, clubul nostru urmând să împlinească 95 de ani de istorie, pe 25 iunie.
Astfel, spectacolul va începe de la ora 18:30, cu un meci între Rapid Old Boys și naționala României 100, o echipă formată din jucători rapidiști ce au evoluat pentru națională.
Urmează un spectacol muzical, cu un concert susținut de rapidiștii de la Alb-Negru, dar și de Victor Socaciu.
Pe lângă acestea, vor mai fi și alte surprize rapidiste, pe care vă invităm pe stadion pentru a le descoperi, însă vă asigurăm că toată floarea cea vestită a Rapidului va fi prezentă pe stadionul Giulești, la ultimul meci pe acest stadion, înainte de startul lucrărilor de modernizare.
Începând cu ora 20:00, se va juca meciul Rapid – AFC Singureni, iar în pauza acestuia vor fi ovaționați băieții lui Mihai Iosif, cei care tocmai s-au calificat în finala județeană U17, aceștia urmând a prezenta trofeul de campioni municipali.
 
FzR!!