miercuri, 18 martie 2020

Lecție de Viață

La sfârșitul lunii februarie meciul Hoffenheim - Bayern Munchen, din etapa a 24-a, a avut parte de un moment incredibil. Bavarezii conduceau cu 6-0, însă meciul a fost întrerupt în minutul 77, din cauza unor bannere.
Mesajele fanilor lui Bayern îi erau adresate acționarului majoritar de la Hoffenheim, Dietmar Hopp și erau jignitoare și defăimătoare.
Mesajul afișat era "fiu de c***a".
Motivul pentru care fanii "s-au luat" de milardarul Hopp ar fi faptul că acesta a investit masiv în club pentru a-l propulsa din ligile inferioare până în Bundesliga.
La doar o luna distanță Dietmar Hopp anunța că este aproape să găsească vaccinul pentru COVID-19.
Hopp, acționar majoritar la compania CureVac, a oferit ieri un interviu în presa germană, în care a explicat de ce a refuzat oferta de un miliard de dolari pentru vaccinul împotriva coronavirusului venită din partea președintelui american Donald Trump
”Vrem să dezvoltăm un vaccin pentru întreaga planetă, nu doar pentru o țară, pentru anumite clase sociale sau pentru o parte a lumii. Acest vaccin, dacă e dezvoltat și testat cu succes, nu va fi o unealtă de putere sau de speculă.
Își propune doar să salveze o criză globală. Mi-aș dori asta”, a spus omul de afaceri german.
Regiunea Bavaria este una dintre cele mai afectate de acest virus.
Dietmar Hopp întoarce astfel celălalt obraz celor care l-au jignit, câștigând admirație și respect din partea întregii omeniri.
Într-o lume plină de minciună și egoism fii tu Dietmar Hopp!
FzR!!